26 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

КСБ подкрепя с дарения изграждането на най-високия пилон за българско знаме

Трибагреникът ще се вее над Роженските поляни

Камарата на строителите в България (КСБ) подкрепя с дарения изграждането на най-високия пилон за българско знаме. Идеята е трибагреникът да се вее над Роженските поляни.

„Управителният съвет на КСБ реши да подкрепи инициативата за изграждане на най-високия пилон на емблематичните Роженски поляни, на който гордо да се извиси българският трикольор. Събирането на дарения от всички строители и физически лица, които желаят да се включат в благотворителната инициатива, ще се реализира чрез Фондацията на КСБ „Български строител“, съобщава Камарата на интернет страницата си.

Средствата ще се събират до края на месец юни, а на 13.07.2023 г. е планирано голямото събитие в сърцето на Родопите. Цялата сума, която строителните компании съберем за каузата, ще бъде предоставена на инициаторите в лицето на Фондация „Наследство в бъдещето“, уточняват от браншовата организация.

Related Articles

Нощ на индустрията в Стара Загора среща работодатели и младежи

Нощ на индустрията предстои в Стара Загора. Първото по рода си събитие цели да осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се...

С над 1 млн. лева: Община Хисаря модернизира Дома за възрастни в Старосел

Община Хисаря започва реализацията на проект по ОП „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Компонент „Социално включване“, програма за модернизиране на дългосрочната грижа. Ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ