13 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Заради футболното дерби на Пловдив затварят улици

Пловдивската дирекция на вътрешните работи е създала необходимата организация за осигуряване на спокойствието и безопасността на движението в областния град във връзка с дербито между ПФК „Локомотив“ и ПФК „Ботев“. То ще се състои в неделя, от 18.30 ч. на стадион „Локомотив“.

С цел обезпечаване на пътната безопасност със заповед на кмета на Община Пловдив от 16.00 ч. до 23.00 ч. в неделя затворена за моторни превозни средства ще бъде ул. „Варшава“, в отсечката между ул. „Богомил“ и ул. „Славянска“. При необходимост е възможно временно ограничение на движението и в района, заключен между бул. „Санкт Петербург“, ул. „Лев Толстой“, ул. „Проф. Цветан Лазаров“, ул. „Димитър Ризов“, бул. „Източен“, ул. „Богомил“ и бул. „Христо Ботев“.

Заради сключено споразумение между ръководствата на двата клуба, футболната среща ще се играе само пред публика на отбора домакин.

Привържениците на гостуващия отбор ще могат да проследят мача на специално изградена видео стена на терена пред централната трибуна на стадион „Христо Ботев“. Достъпът до там ще става през входовете на бул. „Източен“.

Related Articles

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...

Избраха победителя в конкурса за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора

Българо германското NAS Studio спечели първото място в Международния архитектурен конкурс за идеен проект за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора. Победителят...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ