20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Заради футболното дерби на Пловдив затварят улици

Пловдивската дирекция на вътрешните работи е създала необходимата организация за осигуряване на спокойствието и безопасността на движението в областния град във връзка с дербито между ПФК „Локомотив“ и ПФК „Ботев“. То ще се състои в неделя, от 18.30 ч. на стадион „Локомотив“.

С цел обезпечаване на пътната безопасност със заповед на кмета на Община Пловдив от 16.00 ч. до 23.00 ч. в неделя затворена за моторни превозни средства ще бъде ул. „Варшава“, в отсечката между ул. „Богомил“ и ул. „Славянска“. При необходимост е възможно временно ограничение на движението и в района, заключен между бул. „Санкт Петербург“, ул. „Лев Толстой“, ул. „Проф. Цветан Лазаров“, ул. „Димитър Ризов“, бул. „Източен“, ул. „Богомил“ и бул. „Христо Ботев“.

Заради сключено споразумение между ръководствата на двата клуба, футболната среща ще се играе само пред публика на отбора домакин.

Привържениците на гостуващия отбор ще могат да проследят мача на специално изградена видео стена на терена пред централната трибуна на стадион „Христо Ботев“. Достъпът до там ще става през входовете на бул. „Източен“.

Related Articles

Пускат атракционен бус за 24 май до „Хисарлъка“ в Кюстендил

Атракционен бус ще бъде пуснат на 24 май от пл. "Велбъжд" до „Хисарлъка“ над Кюстендил. Возилото е със специална конструкция и е закупено и...

От 30 май: „Дни на енергийната ефективност и зелената енергия 2024“ в Бургас

От 30 май до 1 юни в Културен център „Морско казино” в Бургас и онлайн ще се проведе конференция „Дни на енергийната ефективност и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ