25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Заради ремонт: Затварят част от пътя ГКПП „Лесово“ – Ямбол

До края на октомври ще бъде затворен за движение участък от международния път I-7 към Граничен пункт „Лесово“. Ремонтни дейности ще бъдат извършвани между ямболското село Окоп до разклона за село Тенево. Работата ще продължи най-малко две седмици, информираха от Областното пътно управление в Ямбол.

Обходният маршрут за леките автомобили е през общинските пътища в направлението Калчево – Саранско – Симеоново и обратно.

Тежкотоварният и транзитен трафик ще се пренасочва през републиканските пътища по маршрут Калчево – Саранско – Каменец – Стефан Караджово – Болярово – Елхово и обратно.

Ремонтните дейности ще включват преасфалтиране на около 10 км от пътя, както и подмяна на бордюри и премахване на крайпътна растителност. Стойността на реконструкцията е за над 5 млн. лева.

Related Articles

Ще строят спортен център към Медицинския колеж в Пловдив

Обявиха обществена поръчка за изграждането му Спортен център в двора на Медицинския колеж в Пловдив предстои да бъде изграден. Проектът предвижда в него да има...

От 30 май: „Дни на енергийната ефективност и зелената енергия 2024“ в Бургас

От 30 май до 1 юни в Културен център „Морско казино” в Бургас и онлайн ще се проведе конференция „Дни на енергийната ефективност и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ