11 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Заради ремонт: Затварят част от пътя ГКПП „Лесово“ – Ямбол

До края на октомври ще бъде затворен за движение участък от международния път I-7 към Граничен пункт „Лесово“. Ремонтни дейности ще бъдат извършвани между ямболското село Окоп до разклона за село Тенево. Работата ще продължи най-малко две седмици, информираха от Областното пътно управление в Ямбол.

Обходният маршрут за леките автомобили е през общинските пътища в направлението Калчево – Саранско – Симеоново и обратно.

Тежкотоварният и транзитен трафик ще се пренасочва през републиканските пътища по маршрут Калчево – Саранско – Каменец – Стефан Караджово – Болярово – Елхово и обратно.

Ремонтните дейности ще включват преасфалтиране на около 10 км от пътя, както и подмяна на бордюри и премахване на крайпътна растителност. Стойността на реконструкцията е за над 5 млн. лева.

Related Articles

Варна: Акция за почистване на града на 27 април

Община Варна започва серия от кампании за почистването на морската столица. Първата от тях ще се проведе на 27 април, обявиха от администрацията. Акцент...

Фестивалът LUNAR преобразява най-красивите сгради, паркове и площади в София

В ход е подготовката на третото издание на форума В четири поредни вечери, между 9 и 12 май, артисти от цял свят ще разкажат истории,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ