13 C
Пловдив
сряда, ноември 29, 2023

Заради ремонт: Затварят част от пътя ГКПП „Лесово“ – Ямбол

До края на октомври ще бъде затворен за движение участък от международния път I-7 към Граничен пункт „Лесово“. Ремонтни дейности ще бъдат извършвани между ямболското село Окоп до разклона за село Тенево. Работата ще продължи най-малко две седмици, информираха от Областното пътно управление в Ямбол.

Обходният маршрут за леките автомобили е през общинските пътища в направлението Калчево – Саранско – Симеоново и обратно.

Тежкотоварният и транзитен трафик ще се пренасочва през републиканските пътища по маршрут Калчево – Саранско – Каменец – Стефан Караджово – Болярово – Елхово и обратно.

Ремонтните дейности ще включват преасфалтиране на около 10 км от пътя, както и подмяна на бордюри и премахване на крайпътна растителност. Стойността на реконструкцията е за над 5 млн. лева.

Related Articles

Изследват с томограф дърветата в Пловдив

Маркират опасните за санитарна сеч След снежната буря, която връхлетя Пловдив шест бригади от ОП „Градини и паркове” работят още за отстраняване на падналите дървета....

Благомир Коцев: Община Варна очаква до 100 млн. лева за строителни дейности и проектиране

За следващата година Община Варна ще получи финансова инжекция до 100 милиона лева. Те ще са за строителство, проектиране, покупка на техника и други...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ