13 C
Пловдив
сряда, май 22, 2024

Благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села

Инициативата е под патронажа на кмета на Калофер Румен Стоянов

Благотворителен фолклорен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села организира кметът на гр. Калофер – Румен Стоянов. Той ще се състои на 9 декември, от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

В благородната кауза участват емблематични фолклорни изпълнители и оркестри, прославили страната ни по целия свят. Публиката ще се наслади на живите изпълнения на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „Феникс“ с ръководител Христо Коритарев, оркестър „Фолкпалитра“ с ръководител Петър Войников, оркестър „Бисери“ с ръководител Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде авторът на фолклорното предаване „Иде нашенската музика“ Николай Чапански.

Билети за концерта в помощ на хората, които загубиха къщите си при наводнението в Карловско, ще се продават пред Палата № 7 в Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лева, а събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на пострадалите. Международен панаир Пловдив подкрепя каузата, като предоставя безвъзмездно палатата за събитието.

Related Articles

Програма „Европа” 2024 е отворена за кандидатстване до 10 юни

Програма „Европа” на Столична община стартира за шестнадесета поредна година. През 2024 г. водещият ѝ принцип отново е свързан с подпомагане на сътрудничеството между...

Училище „Максим Горки“ в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Осигурено е финансиране за изграждане на допълнителна сграда към Средно училище „Максим Горки“ в Стара Загора, информират от Общината. Разширението ще е в югозападната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ