4 C
Пловдив
петък, декември 8, 2023

Благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села

Инициативата е под патронажа на кмета на Калофер Румен Стоянов

Благотворителен фолклорен концерт в помощ на пострадалите от наводнението карловски села организира кметът на гр. Калофер – Румен Стоянов. Той ще се състои на 9 декември, от 18:00 часа в Палата № 7 на Международен панаир Пловдив.

В благородната кауза участват емблематични фолклорни изпълнители и оркестри, прославили страната ни по целия свят. Публиката ще се наслади на живите изпълнения на виртуозния Нешко Нешев, оркестър „Феникс“ с ръководител Христо Коритарев, оркестър „Фолкпалитра“ с ръководител Петър Войников, оркестър „Бисери“ с ръководител Младен Малаков и гост-солистите Нина Иванова и Валери Караасенов. Водещ на концерта ще бъде авторът на фолклорното предаване „Иде нашенската музика“ Николай Чапански.

Билети за концерта в помощ на хората, които загубиха къщите си при наводнението в Карловско, ще се продават пред Палата № 7 в Международен панаир Пловдив. Цената е 10 лева, а събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на пострадалите. Международен панаир Пловдив подкрепя каузата, като предоставя безвъзмездно палатата за събитието.

Related Articles

Подобряват енергийните характеристики на Младежкия център в Димитровград

Община Димитровград спечели нов проект по Плана за възстановяване и устойчивост. Обектът на интервенция е сградата на Детския и младежки център, който се намира...

Община Варна с 2 проекта за маркетингови кампании на немския пазар

Община Варна кандидатства по два проекта за провеждане на мащабни маркетингови кампании на немския пазар. Те ще се финансират по новата Програма за маркетингови...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ