13 C
Пловдив
неделя, април 14, 2024

АПИ: Възможни са затруднения при купуването на е-винетки

През нощта на 19 март от 22 ч. до 2 ч. на 20 март, са възможни затруднения при купуването на е-винетки и маршрутни карти, информираха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Причината – по това време ще се извършват дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси. Работата няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят своевременно необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

НТУ се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

Related Articles

Нова наредба в Казанлък определя облика на градските пространства

Обществено обсъждане на новата Наредба за специфични изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на община Казанлък се състоя...

След решение на съда: “Куршум джамия” остава собственост на Карлово

“Куршум джамия” остава собственост на Карлово, потвърди Върховният касационен съд, като не допусна до касационно обжалване и остави в сила решение на Пловдивския апелативен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ