15 C
Пловдив
вторник, май 21, 2024

Още 5 квартала в Бургас с ново осветление

Община Бургас продължава с поетапното обновяване на осветителната система в града. През последните 2 години това се случи в районите край 22 големи булеварда. След това и във всички малки съставни селища. Сега наред са градските квартали и комплекси.

Вече започна подмяната на старите осветителни тела с нови енергийно ефективни в „Сарафово“ и „Крайморие“, следват „Лозово“, „Горно Езерово“ и „Долно Езерово“.

Тази година Община Бургас подаде и очаква одобряването на пореден проект по Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България – за обновление и модернизация на осветлението в още 4 района: жилищните комплекси „Славейков”, „Лазур”, „Зорница“ и Централна Градска Част.

Related Articles

Програма „Европа” 2024 е отворена за кандидатстване до 10 юни

Програма „Европа” на Столична община стартира за шестнадесета поредна година. През 2024 г. водещият ѝ принцип отново е свързан с подпомагане на сътрудничеството между...

Банско и Якоруда участват в проект на ЮНЕСКО за опазване на културното наследство

Регионалният център на ЮНЕСКО за Югоизточна Европа в София е част от мрежата центрове на световната организация с основна задача да опазва и помага...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ