22 C
Пловдив
вторник, май 21, 2024

16-а Национална конференция по транспортна инфраструктура

16-то издание на Националната конференция по транспортна инфраструктура ще се проведе от 5 до 7 октомври 2023 г. в Сол Несебър Палас.

През тази година ще бъдат разгледани най-сериозните предизвикателства в процеса по проектиране, строителство и управление на транспортната инфраструктура. Основен акцент ще бъде поставен върху: Пътната безопасност, Дигитализацията и изкуствения интелект, Стратегическата инфраструктура, Рециклираните строителни материали и екология, Технологиите, Нормативните документи, Геотехниката.

Конференцията е най-големият ежегоден форум по транспортна инфраструктура на Балканския полуостров. Основна цел на организаторите е да създадат устойчива връзка администрация – наука – бизнес, предоставяйки възможност за обмен на знание, опит, ноу-хау и технологии между участниците.

В последните 16 години, поставяйки най-актуалните проблеми, Конференцията си извоюва правото да променя дневния ред в сектора.

Тази година за първи път сборника на Конференцията ще бъде публикуван като отделен том на списание „IOP Conference Series: Materials Science and Engineering“, индексирано в в Web of Science (CPCI) и др.

Related Articles

Русе ще има нов парк

Проект за изграждането на нова зелена зона спечели община Русе. Той предвижда изграждането на парк в кв. „Здравец-Изток“ върху общински имот на бул. „Липник“...

Подменят опасните дървета при храм-паметник „Александър Невски“ с нови

По време на регулярните огледи за текущото състояние на дървесната растителност в София експерти на дирекция „Зелени системи“ са констатирали на площада при храм-паметника „Александър Невски“...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ