11 C
Пловдив
събота, май 11, 2024

Възможни проблеми при купуването на е-винетки в нощта срещу четвъртък

През нощта на сряда срещу четвъртък са възможни затруднения при купуването на електронни винетки и маршрутни карти. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Очакваната пауза е между 20.00 ч. на 21-ви юни до 02.00 часа на 22-ри юни, когато ще се извършват дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения при покупката, Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят предварително необходимата им е-винетка или маршрутна карта.

Related Articles

Северозападна България с най-малко новопостроени жилища

Северозападният район на страната е с най-малко новопостроени жилища към четвъртото тримесечие на 2023 година. Те са общо 175, като във Видин са само...

Нова визия на монумента „Лирата на Орфей“ в Кърджали

Една от емблемите на Кърджали - Монументалната пластика “Лирата на Орфей” ще бъде реновирана, информират от общината. Ще бъде направен ремонт на фонтаните, като...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ