17 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

Възможни проблеми при купуването на е-винетки в нощта срещу четвъртък

През нощта на сряда срещу четвъртък са възможни затруднения при купуването на електронни винетки и маршрутни карти. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Очакваната пауза е между 20.00 ч. на 21-ви юни до 02.00 часа на 22-ри юни, когато ще се извършват дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения при покупката, Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят предварително необходимата им е-винетка или маршрутна карта.

Related Articles

Подписват споразумения с общините за проекти за близо 36 млн. лв.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната...

Одобрени са 7,7 млн. лв. безвъзмездна финансова помощ за ремонт на дом „Гергана“

До дни предстои да се сключи договор с Министерство на труда и социалната политика Одобрено е проектното предложение на Община Варна за реформиране на Комплекса за социални...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ