21 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

Възможни са проблеми с купуването на винетки

Тол управлението предупреждава за възможни затруднения със закупуването на винетки от 19 ч. на 15 март до 6 ч. на 16 март. Причината е, че в този период ще се актуализира електронната система за събиране на пътни такси. По тази причина са възможни и проблеми с продажбата на маршрутни карти.

Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3.5 тона, заявиха от Националното тол управление.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки от ведомството препоръчват на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят по-рано необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Екипът на Тол управлението се извинява предварително на шофьорите за причиненото неудобство.

Related Articles

Проф. д-р арх. Тодор Булев представя „София – град на мечтите“ в изложба

В изложбата „София – град на мечтите” проф. д-р арх. Тодор Булев показва своите вече повече от 50-годишни творчески търсения (1974-2024) за градската среда,...

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ