17 C
Пловдив
вторник, април 30, 2024

В Бургас: Представят условията за кандидатстване за енергийно обновяване на публични сгради

Средствата за дейностите са по Плана за възстановяване и устойчивост

На 27 януари 2023 г. в Бургас ще се проведе Регионален дискусионен форум „Инвестиции за енергийна ефективност“. Той ще бъде в хибриден формат (присъствено и онлайн).

Министерството на регионалното развитие и благоустройство ще представи условията за кандидатстване и за изпълнение по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“в изпълнение на инвестиция C4.I1 „Подкрепа за обновяване на сградния фонд“ от Плана за възстановяване и устойчивост. Ще бъдат презентирани също възможностите за подкрепа на инвестиции за саниране на жилищния сграден фонд и добри практики в процеса на енергийна ефективност.

През месец февруари МРРБ планира да проведе допълнителни информационни събития по процедурата.

Пакетът с документи за кандидатстване по нея може да бъде намерен в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС за България, в раздел, Процедура BG-RRP-4.020 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“, както и на интернет страницата на МРРБ.

Related Articles

Парк „Развигор“ с декоративни арт пластики откриха в Севлиево

Севлиево има своя нов зелен оазис - парк "Развигор". Намира се между сградата на читалище „Развитие-1870” и хотел „Севлиево Плаза”. Паркът е съвместен проект...

Община Видин подменя уличното осветление

Дейности за повишаване ефективността на осветлението и намаляване годишните разходи за електрическа енергия започват във Видин. Те ще се осъществяват по проект „Рехабилитация и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ