23 C
Пловдив
понеделник, май 6, 2024

По „Красива България“: Община Банско обнови сградата на поликлиниката

С помощта на Проект „Красива България“, Община Банско обнови сградата на поликлиниката в града.

Извършени са дейности, като ремонт на покрива и покривна топлоизолация, поставяне на топлоизолация на фасади, минерална мазилка и подмяна на дограмата, нова, втора рампа за инвалиди. Напълно бяха ремонтирани четири санитарно-хигиенни помещения, изградени са и нови парко места до поликлиниката.

Строително-ремонтните дейности върху сградата на поликлиниката в гр. Банско, целят повишаване енергийната ефективност на заведението, подобряване на достъпността от хора с двигателни затруднения и санитарно-битовите условия.

Стойността на проекта възлиза на 195 933,97 лв. без ДДС. Той се съфинансира с равни дялове от Община Банско и по програмата на Министерство на труда и социалната политика – проект „Красива България“.

Related Articles

През тази година: Ремонтират знакови сгради в Стара Загора

Знакови сгради в Стара Загора ще подлежат на ремонт през тази година. Това стана ясно по време на пресконференция дадена от кмета на общината...

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ