15 C
Пловдив
петък, април 26, 2024

По „Красива България“: Община Банско обнови сградата на поликлиниката

С помощта на Проект „Красива България“, Община Банско обнови сградата на поликлиниката в града.

Извършени са дейности, като ремонт на покрива и покривна топлоизолация, поставяне на топлоизолация на фасади, минерална мазилка и подмяна на дограмата, нова, втора рампа за инвалиди. Напълно бяха ремонтирани четири санитарно-хигиенни помещения, изградени са и нови парко места до поликлиниката.

Строително-ремонтните дейности върху сградата на поликлиниката в гр. Банско, целят повишаване енергийната ефективност на заведението, подобряване на достъпността от хора с двигателни затруднения и санитарно-битовите условия.

Стойността на проекта възлиза на 195 933,97 лв. без ДДС. Той се съфинансира с равни дялове от Община Банско и по програмата на Министерство на труда и социалната политика – проект „Красива България“.

Related Articles

Разполагат контейнери за биоразградими отпадъци в Пирдоп

През месец май Община Пирдоп ще започне поетапно разполагане на кафяви контейнери за зелени и биоразградими отпадъци. За удобство на гражданите на съдовете ще...

Община Видин подменя уличното осветление

Дейности за повишаване ефективността на осветлението и намаляване годишните разходи за електрическа енергия започват във Видин. Те ще се осъществяват по проект „Рехабилитация и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ