14 C
Пловдив
неделя, май 19, 2024

Ученици от Гимназията по строителство в Силистра с изложба в Художествената галерия

Ученици от Професионалната гимназия по строителство „Пеньо Пенев“ в Силистра представят изложба в Градската художествена галерия.

Експозицията е озаглавена „Пространство“ и съдържа архитектурни проекти и творчески разработки в областта на интериорния дизайн и неконвенционалните форми.

Посетителите могат да видят рисунки на интериори проекти на сгради, създадени с изразните възможности на компютърните технологии, триизмерни макети.

Изложбата се осъществява от ученици от новата за гимназията специалност „Интериорен дизайн“. Със свои творби участват и младежи от специалност „Строителство и архитектура“.

Събитието се провежда със съдействието на председателя на Съюза на художниците Христина Гаева и Художествената галерия в Силистра.

Произведенията на младите специалисти ще останат в галерията до края на месеца.

Related Articles

Студентски ландшафтен конкурс за проекти за къмпинг до Вършец

Конкурсът за студентски проекти за изграждане на къмпинг стартира през януари с покана за търсене на терен. Комисията от Лесотехнически университет и Camping.BG разгледа...

Без хипермаркети и шумни заведения в жилищни сгради

Пуснаха нова наредба за обществено обсъждане Нова наредба за устройството на урбанизираните територии предвижда какви точно търговски обекти могат да се откриват в жилищни сгради....

Русе ще има нов парк

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ