32 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

16-а Национална конференция по транспортна инфраструктура

16-то издание на Националната конференция по транспортна инфраструктура ще се проведе от 5 до 7 октомври 2023 г. в Сол Несебър Палас.

През тази година ще бъдат разгледани най-сериозните предизвикателства в процеса по проектиране, строителство и управление на транспортната инфраструктура. Основен акцент ще бъде поставен върху: Пътната безопасност, Дигитализацията и изкуствения интелект, Стратегическата инфраструктура, Рециклираните строителни материали и екология, Технологиите, Нормативните документи, Геотехниката.

Конференцията е най-големият ежегоден форум по транспортна инфраструктура на Балканския полуостров. Основна цел на организаторите е да създадат устойчива връзка администрация – наука – бизнес, предоставяйки възможност за обмен на знание, опит, ноу-хау и технологии между участниците.

В последните 16 години, поставяйки най-актуалните проблеми, Конференцията си извоюва правото да променя дневния ред в сектора.

Тази година за първи път сборника на Конференцията ще бъде публикуван като отделен том на списание „IOP Conference Series: Materials Science and Engineering“, индексирано в в Web of Science (CPCI) и др.

Related Articles

Къщи край София по-евтини от гараж в столицата

Най-високите цени на имоти у нас са в София и Варна, следвани от Бургас и Пловдив, съобщи радио "Фокус“. Цените на имотите в столицата...

Организационна среща за плановия ремонт на Дунав мост

Седмица преди началото на плановия ремонт на Дунав мост започна организация на цялостния процес. Ремонтът на българския участък на Дунав мост при Русе ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ