12 C
Пловдив
петък, май 3, 2024

Реалната къща на Барби в Малибу е пусната под наем

Реалната къща на Барби в Малибу е пусната под наем, обявиха от платформата Airbnb. В света на Барби животът е фантастичен и ярко розов, точно като къщата. Нейното жилище на плажа в Малибу, известно като Къщата на мечтите, е ослепително.

Освен традиционните стаи имението разполага също с голям басейн със солариум и водна пързалка, диджей кабина и дискотека, фитнес на открито, бар – кухня и още много екстри. Всяка спалня е розова и дворцова, както подобава на една Къща на мечтите.

„Всички имаме мечти, а Барби има късмета къщата ѝ да е пълна с тях“, заяви Кен в съобщение за пресата. „Нямам търпение да посрещна гости в това единствено по рода си имение“.

По време на престоя си гостите ще имат възможност да се разходят из неоновия гардероб на Кен, да се забавляват на светещия дансинг, да се излежават край басейна и като малък сувенир от света на Барби – да си вземат у дома комплект персонализирани кънки и дъски за сърф.

Airbnb обяви, че част от печалбата, реализирана от Къщата на мечтите, ще отиде за еднократно дарение за насърчаването на увереността на момичетата в полза на международната благотворителна организация “Save the Children“, която предоставя учебни ресурси и подкрепа на деца, семейства и общности.

Изображение: mattel

Related Articles

Изградиха „Зелен коридор на здравето“ в столичен квартал

Приключи проектът за достъпна градска среда „Зелен коридор на здравето в „Надежда“, реализиран в рамките на проект URBiNAT. Целта на проекта е да насърчи...

От 2025 г. в София: Център за приемане на разнородни отпадъци във всеки квартал

Всички 24 района на София ще бъдат обхванати от системата за разделно събиране на опаковки и отпадъчни материали. Тя ще бъде разширена с разполагане...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ