15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Приложение следи маршрута на Дядо Коледа за празниците

Как Дядо Коледа се подготвя за полета с магическата си шейна, как тръгва и какъв е маршрутът на околосветското му пътешествие за празника – всичко това може да бъде наблюдавано от малки и големи в реално време в Коледната нощ.

От 23:00 ч GMT на 23 декември и на празничния 24 декември всички, щe имат достъп до уебсайта на NORAD’s Santa Tracker или приложенията за Android или Apple, за да следят постоянно актуализиран поток от данни за местоположението на Дядо Коледа.

Уебсайтът предлага също разходка из селото на белобрадия старец на Северния полюс. Информацията е на осем езика: английски, френски, испански, немски, италиански, японски, португалски и китайски.

За да проследят потребителите пътя на Белобрадия старец трябва да отидат на уебсайта NORAD или да изтеглят приложението от Apple App Store или Google Play Store. Услугата вече е активна, така че родителите и децата могат да отброяват дните до старта на пътешествието на Дядо Коледа.

Related Articles

НКЖИ и БДЖ прехвърлят имоти в полза на община Пловдив

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа споразумението с НКЖИ за прехвърляне на имоти от държавната компания в полза на община Пловдив. Допълнителното споразумение е гласувано...

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в „Сарафово“

Съоръжението ще заработи в началото на месец май Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“. Това е част...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ