13 C
Пловдив
петък, май 17, 2024

Премиерът Денков: Ще подкрепим изграждането на входа на Пловдив откъм Голямоконарско шосе

„Държавата ще подкрепи изграждането на входа на Пловдив откъм Голямоконарско шосе, за да няма задръствания всяка сутрин. Това са истинските проблеми на хората и бизнеса в града“. Това обяви министър-председателят акад. Николай Денков при посещението си в Пловдив днес.

Той направи първа копка на Завода за преработка на билки в града под тепетата. Преди това той бе на посещение в Тракия икономическа зона, където се срещна със собственици и мениджъри на компании в Зоната. Премиерът даде Тракия икономическа зона за пример на икономическо развитие.

Относно напрежението с енергетиците Денков коментира, че ги е поканил и те във всеки един момент могат да отидат и да обсъдят проблемите.

В рамките на посещението си в Пловдив премиерът ще вземе участие в конференцията „Регионални иновационни долини за биоикономика и хранителни системи“.

Related Articles

13 май 2024 г – Ден на данъчна свобода!

134 дни тази година работим за държавната хазна Общо 134 дни работим за държавната хазна през 2024 г. Бюджетът за тази година залага консолидирани приходи...

АПИ с 16 концепции за интегрирано градско развитие

Агенция „Пътна инфраструктура“ кандидатства с 16 проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. Общият бюджет на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ