25 C
Пловдив
вторник, май 7, 2024

През август: Монтират козирката на северната трибуна на Колежа в Пловдив

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов обяви подробности за втория етап от строителството на съоръжението. Монтирането на козирката на северната трибуна ще започне в края на август, а малко след това ще започна и монтирането на козирката на южната трибуна. Целта е стадионът да бъде завършен напълно и да получи 4-та категория на УЕФА.

Ето какво обяви Филипов:

Относно стадион „Христо Ботев“, строителството върви с пълна сила, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, така и по цялостното завършване с покрита козирка и фасада. В края на август ще започнем монтирането на козирката на Северната трибуна, а малко след това и на Южната трибуна.

Имаме подписани договори с две фирми, които ще работят паралелно по двете трибуни. Целият план е направен така, че строителните дейности да не възпрепятстват мачовете на Ботев в efbet Лига.

………………………………………………………………………………….

Related Articles

1000 нови паркоместа ще има на Терминал 2 на летище София

Започва строителството на открит паркинг на Терминал 2 на летище София, който ще осигури 1000 нови паркоместа, съобщи заместник-министърът на транспорта и съобщенията Анна...

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ