12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Поставят нова настилка на площада в Брестовица

На финалната права е първият етап от ремонта на площада и парка в пловдивското село Брестовица. Работници на фирмата изпълнител отстраняват последните участъци от старата тротоарна настилка и поставят новите плочки, констатираха инспектиращите от Община Родопи.

Строителните планове предвиждат цялостна подмяна на площадната настилка, ново озеленяване, както и изграждане на напоителна система. Проектът за нова визия на площада включва още водна каскада и лятно кино със сцена. Допълнително ще бъдат изградени нова детска площадка и площадка за домашни любимци. Ще бъде обновена и съществуващата обществена тоалетна.

На площада пред читалището е изложен подробният проект за ремонта и обновяването на района и всеки един жител на Брестовица може да се запознае с него.

Related Articles

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...

Изложба за историята на храм „Св. Димитър“ и благородното дело на пловдивските Димитровци

Изложба, посветена на храм „Свети Димитър“ може да бъде разгледана от днес в централното фоайе на Народна библиотека „Иван Вазов“ в Пловдив. Манастирският комплекс...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ