20 C
Пловдив
четвъртък, юни 20, 2024

Пловдив: Комисията издаде Акт 16 на „Колежа“

Пловдивският стадион „Христо Ботев“ получи Акт 16 днес. След инспекцията на комисията от ДНСК се очаква всеки момент да бъде издадено и разрешението за ползване на „Колежа“.

„Мачът на завръщането“ срещу Левски, както го наричат всички в Пловдив е от 20:00 часа на 29 април. След като е минал предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК и с дългоочакваният Акт 16 няма пречка съоръжението да бъде въведено в експлоатация.

„Довършени са скай-боксовете за ВИП-посетителите. Предстои също да бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна „Изток“, за да бъде всичко готово за завръщането на отбора на „канарчетата“ в техния футболен дом“, коментира строителят на обекта Илиян Филипов.

Related Articles

С над 1 млн. лева: Община Хисаря модернизира Дома за възрастни в Старосел

Община Хисаря започва реализацията на проект по ОП „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Компонент „Социално включване“, програма за модернизиране на дългосрочната грижа. Ще...

Пак нови разписания и маршрути на влакове заради ремонта на гара София

От понеделник - 17 юни, влизат в сила промени в разписанията и маршрутите на някои влакове, други няма да се движат, но пътниците ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ