12 C
Пловдив
събота, май 4, 2024

Пловдив: Комисията издаде Акт 16 на „Колежа“

Пловдивският стадион „Христо Ботев“ получи Акт 16 днес. След инспекцията на комисията от ДНСК се очаква всеки момент да бъде издадено и разрешението за ползване на „Колежа“.

„Мачът на завръщането“ срещу Левски, както го наричат всички в Пловдив е от 20:00 часа на 29 април. След като е минал предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК и с дългоочакваният Акт 16 няма пречка съоръжението да бъде въведено в експлоатация.

„Довършени са скай-боксовете за ВИП-посетителите. Предстои също да бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна „Изток“, за да бъде всичко готово за завръщането на отбора на „канарчетата“ в техния футболен дом“, коментира строителят на обекта Илиян Филипов.

Related Articles

На мястото на бившия Мавзолей в София – временна арт инсталация

В зоната ще се организират тематични публични събития Инсталацията на художника Красимир Терзиев „Между миналото, което е на път да се случи, и бъдещето,...

Изграждат BUS лента и велоалея по бул. „Патриарх Евтимий“

Предстоят редица подобрения в движението по ключови булеварди в центъра, които да дадат алтернатива на всички участници в движението, без да се затруднява движението...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ