20 C
Пловдив
събота, април 27, 2024

Пловдив: Започва среща на големите автобусни превозвачи на България и Турция

Стартира форум на големите автобусни превозвачи на България и Турция в Пловдив. Международната среща между Камарата на автобусните превозвачи – България и Международен съюз за автомобилен превоз на пътници /IPRU/ – Турция и Турската автобусна федерация /TOFED/ ще се проведе в хотел “Рамада Пловдив Тримонциум“.

Ще бъдат разисквани „горещи“ проблеми на турските и българските автобусни превозвачи, включително катастрофи, претенции за обезщетения, правна помощ и др. Ще бъдат обсъдени възможности за решения и взаимно сътрудничество, както и подпомагане в случаи на спешна реакция при проблемни ситуации в България и Турция.

На международния форум ще бъдат обсъдени възможности за изграждане на дългосрочни и успешни двустранни контакти, обсъждане на съвместни проекти, предложения и насоки за взаимопомощ.

В двете международни организации освен бизнесмени членуват и адвокати, които предоставят правна помощ по граждански и наказателноправни казуси, свързани с автобусния транспорт.

Камарата на автобусните превозвачи е независима браншова организация, създадена през 2019г.

Related Articles

Издадено е разрешение за реконструкция на Националния студентски дом в София

Главния архитект на Столична община е издал разрешение за строеж, за консервационно - реставрационни работи, основен ремонт, реконструкция, прилагане на мерки за енергийна ефективност...

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ