11 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

От ноември: Летим от Пловдив до Манчестър

Нов полет тръгва от летище Пловдив. Линията Пловдив – Манчестър ще се изпълнява от ноември до март поне през следващите три години. Продажбата на билети за новата дестинация ще започне през месец юли.

Към момента от Летище Пловдив се изпълняват 18 полета. Има заявка за летния чартър за около 200 полета допълнително освен редовните авиолинии.

Ръководството на летище Пловдив отчита чувствително увеличение на броя на полетите за последната една година. Ръст има и в приходите, и в броя на рекламодателите, а инфраструктурата е подобрена.

Разкритите през последната една година нови полети с авиокомпания Pegasus Airlines осигуряват връзка за пътуващите с още над сто дестинации през Истанбул. Осигурени са полети и от Израел, които се изпълняват от Аркиа.

Related Articles

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ