17 C
Пловдив
четвъртък, май 2, 2024

Обучение за преподаване на кръгови модели в строителството

Безплатно обучение за преподаване на кръгови модели в строителството ще се проведе на 10 и 17 ноември в Центъра за знания по енергийна ефективност в УАСГ.

Целта на курса е да запознае участниците с ключовата роля на кръговата икономика в строителството, като очертае необходими практики за устойчивото и ресурсноефективно строителство.

В рамките на обучението курсистите ще се запознаят с квалификационната рамка за кръгови умения в строителството, разработена в проекта BUS-GoCircular, като решение и инструмент за подготовка и оценяване на знанията и уменията в строителния сектор.

Ще научат за различни средства и възможности за развитие на кръгови знания и умения в строителството. Ще могат да разпознаят потенциала за директно приложение на новопридобитите знания в съществуващи програми за обучение.

Лектори на събитието ще бъдат Ина Иванова от ЕнЕфект и проф. Фантина Рангелова от УАСГ.

Related Articles

КАБ въвежда електронни административни услуги до края на годината

Камарата на архитектите в България започва въвеждане на изцяло електронни административни услуги. Предвижда се до края на годината да има възможност за онлайн кандидатстване...

Представят резултатите от проекта за нов затвор в с. Самораново

На 29 април представят резултатите по проекта за новия затвор, който се изгражда край дупнишкото с. Самораново. Той е на стойност около 35 млн....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ