27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Дядоколедовци на мотори вдигат Коледния дух на пловдивчани

Отвори сърцето си, дари усмивка!“ е наслова на благотворителното мотошествие

Всички шофьори да карат внимателно автомобилите си на 23 декември (събота) за времето от 11:00 до 16:00 часа, ако маршрутът им съвпада с този на коледното благотворително мотошествие, организирано от националното сдружение „Пловдив райдърс“. За това предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

За поредна година инициативата се провежда под наслова „Отвори сърцето си, дари усмивка!“. С подаръци и лакомства рокерите ще зарадват децата от комплексите за социални услуги в града. За да има повече радост за малките, в мотошествието се включват приятели и приятелки, преоблечени съответно като Дядо Коледа и Снежанка.

Организацията и контролът на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Ето маршрута на мотористите: бензиностанция „Газпром“ на ул. „Кукленско шосе“, обратен завой на кръговото кръстовище на околовръстното шосе, ул. „Кукленско шосе“, бул. „Санкт Петербург“, наляво по ул. „Лев Толстой“, надясно по ул. „Славянска“, спиране пред Дом №1 – КСУ „Св. св. Константин и Елена“, наляво по ул. „Богомил“, надясно по бул. „Източен“, наляво по бул. „Марица-юг“, спиране пред Дом №2 – КСУ „Олга Скобелева“ (бул. „Марица“ №142), наляво по ул. „Хъшовска“, наляво по ул. „Асен Златаров“, спиране пред Дом №3 – КСУ „Княгиня Мария Луиза“ (ул. „Асен Златаров“ №29), надясно по ул. „Никола Войводов“, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по бул. „Цар Борис III Обединител“, надясно по бул. „Христо Ботев“, направо по ул. „Коматевско шосе“, наляво по бул. „Никола Вапцаров“, наляво по ул. „Пере Тошев“, надясно по ул. „Кичево“, спиране пред Дом №4 – комплекса за социални услуги на кръстовището на ул. „Кичево“ с ул. „Генерал Тотлебен“.

Related Articles

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...

Международен студентски конкурс „Нов живот за летището в Балчик“

Архитектурният факултет на ВСУ„Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, организират международен студентски конкурс за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ