17 C
Пловдив
неделя, април 28, 2024

Въвеждат скоро в експлоатация южната трибуна на стадион „Локомотив“ в Пловдив

До два месеца южната трибуна на стадиона на ФК“Локомотив“ в Пловдив ще бъде въведена в експлоатация, а трибуна „Спортклуб“ ще бъде завършена в началото на следващата година.

Вчера бе инспектиран напредъка на строителните дейности на съоръжението и бяха обсъдени възможностите за засилване на темпото на строежа и начините, по които клубът може да помогне.

Заместник-кметът Пламен Райчев разясни на съсобственика и феновете на клуба какви са стъпките, които трябва да предприемат за стартиране на изграждането на централната трибуна. Той се ангажира, че след получаване на писмо с предложение в Община Пловдив ще съдейства за максимално бързо действие на своите служители. Администрацията ще направи всичко в своите правомощия за по-бързото довършване на стадиона и изграждането на подходяща инфраструктура около него.

Снимка: Община Пловдив

Related Articles

Представят проекта за ревитализация на Колодрума в Сливен

Община Сливен ще представи проекта за ревитализация на Колодрума на 24 април – сряда. Срещата на кмета Стефан Радев и общинските специалисти с проектанти,...

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ