15 C
Пловдив
събота, май 25, 2024

Участници от 8 държави на изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ в Пловдив

27-ото издание на Международното изложение „ТФ 2024 – Млад предприемач“ ще се проведе в Пловдивския панаир на 25 и 26 април 2024 г. Организатори са Министерството на образованието и науката, Центърът за учебно-тренировъчни фирми, Сдружение Българска тренировъчна централа и Международен панаир Пловдив.

124 учебни предприятия от България, Белгия, Босна и Херцеговина, Косово, Румъния, Словения, Сърбия, Черна гора ще участват в специализирания форум. Те са от различни сфери на дейност: банкиране и застраховане; търговия на едро и дребно с различни стоки; информационни технологии и реклама; консултантски услуги, счетоводство; производство и други.

За втора година събитието ще се проведе в хибриден формат – едновременно на живо и онлайн. Тренировъчните фирми ще имат възможност за виртуални преговори и сделки, а посетителите да пазаруват през интернет в 60 магазина, създадени в онлайн платформата на ТФ ФЕСТ.

Двудневната програма на събитието е наситена с множество конкурси, сред които за най-добър щанд, екип и професионално обслужване, каталог и рекламни материали, уеб сайт, презентация, защита на интелектуалната собственост, сътрудничество с фирма-ментор. Ще бъдат избрани също Мис и Мистър ТФ ФЕСТ. Част от конкурсите на ТФ ФЕСТ са по задания на реалния бизнес и се оценяват от жури, определено от тях. Така представителите на бизнеса, държавната администрация и неправителствения сектор ще преценят ключовите компетенции и специфични умения на учениците и студентите, придобити в учебното предприятие.

Related Articles

Монтират ново осветление по ул. “Шести септември“ в столицата

Започна изпълнението на проекта за ново осветление по ул. “Шести септември“ в София, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Предвижда се да бъдат монтирани 19...

На среща: Представят стъпките на България в енергийния преход към климатична неутралност

Хабитат България работи за ускоряване на енергийното обновяване на жилищата и преодоляването на енергийната бедност на домакинствата, в рамките на новите климатични политики и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ