25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Старт: Първа копка на спортни зали за 7 млн. лева в Пловдив

Тренировъчният център за баскетбол и волейбол ще бъде в район „Западен”

С церемония „Първа копка“ започва изграждането на две спортни зали с топла връзка в район „Западен”на Пловдив.Те ще са стойност 6,7 млн. лева без ДДС.

Общата застроена площ е 2286 кв.м.

В документацията е записано, че трябва да се осигурят подвижни скамейки за резерви, треньори и наблюдатели – 7 броя по 5 места за всяка зала, или общо 70 места в двете зали. По проект ще има и кафе-бар с двадесетина места, както ипомощни и санитарни помещения.

Общият брой на паркоместата е 41, предвидено. В заданието и средствата е предвидено също облагородяването и озеленяването на имота от 5 дка между СУ „Св. Св. Кирил и Методий” и парк Ружа.

Изпълнител на обекта ще е „Парсек груп”, станала печално известна на пловдивчани със забавянето и проблемите при разширението на ул. „Даме Груев“ в район „Южен“.

Related Articles

Община Кърджали с официален туристически портал

Община Кърджали вече има официален туристически портал. Новата интернет платформа дава възможност на туристите, желаещи да посетят региона, да се запознаят подробно с културните...

Ще строят спортен център към Медицинския колеж в Пловдив

Обявиха обществена поръчка за изграждането му Спортен център в двора на Медицинския колеж в Пловдив предстои да бъде изграден. Проектът предвижда в него да има...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ