11 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Силно индийско участие на Есенния технически панаир

25 водещи компании от Република Индия ще участват в 76 –ото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Те ще представят индустриални технологии, машини и съоръжения в Международен панаир Пловдив от 19 до 24 септември 2022 г.

Сред тях са утвърдени производители и търговци в стоманодобивната промишленост, минната и сондажна индустрия. Лидери в бранша ще покажат платформи и аксесоари за бетонопроизводство, шлифовъчна и фрезовъчна техника. Качествено оборудване и резервни части за селскостопанска и строителна техника ще демонстрират утвърдени компании от южноазиатската страна. С богата експозиция се включват и производители на машини за полимерни изделия и фирми, специализирани в производството на всякакъв вид хартия. Автомобилостроенето и аерокосмическата индустрия ще бъдат представени от световно признати компании в областта на производството и доставките на високо прецизно обработени компоненти.

Традиционно добрите българо-индийски отношения са солидна база за разширяване на икономическото сътрудничество и стокообмена между стопанските субекти. Според организаторите на престижния форум участието на толкова авторитетни фирми и компании от Индия в Международния технически панаир е оптимистичен знак за перспективно развитие на търговските връзки.

Related Articles

Община Смолян превръща изгоряло училище в Младежки център

Община Смолян планира да превърне изгорялата сграда на бившия техникум по дървообработване в Младежки център. Проектът, който вече е одобрен, ще се финансира със...

Нов съвет ще проверява чуждестранните инвестиции в България

Народното събрание одобри създаването на Междуведомствен съвет за анализ на преките чуждестранни инвестиции при Министерския съвет. Това стана с гласуване на промени в Закона...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ