24 C
Пловдив
вторник, октомври 3, 2023

Ремонт на ремонта на жълтите павета в София

Ето обходните маршрути за движение до средата на септември

От днес бул. “Цар Освободител пред Народното събрание е затворен заради поредния ремонт на ремонта на жълтите павета. Участъкът до бул. “Васил Левски” и ул. “15 ноември”, ще е затворен за преминаване и автомобили до средата на септември.

Обходните маршрути за движение са през бул. “Васил Левски”, в посока бул. “Патриарх Евтимий”, бул. Ал. Дондуков”, бул. “Сливница” и ул. “Оборище”. Забранен е престоят на превозни средства на североизточната дъга на площад “Св. Александър Невски”, между улиците “Оборище” и “Дунав”.

Припомняме, че това е вторият опит за пренареждане на историческата настилка пред парламента. При първия те бяха размесетни , с огромни фуги и вълнисти неравности. Това налага реденето наново. Ремонтът се поема от фирмата изпълнител – „Трейс“.

Related Articles

Монтират зарядни станции за електромобили в Габрово

Община Габрово подписа договор с дружеството „ФИНЕС – 2“ ЕООД за поставяне на 3 броя колонки за зареждане на електрически превозни средства с включени...

Важно от НАП! Ето как плащаме от 1 октомври

От началото на октомври 2023 г. плащанията по банков път към НАП ще се извършват по пет нови банкови сметки на БНБ. Всяка от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ