27 C
Пловдив
петък, юни 14, 2024

Ремонт на ремонта на жълтите павета в София

Ето обходните маршрути за движение до средата на септември

От днес бул. “Цар Освободител пред Народното събрание е затворен заради поредния ремонт на ремонта на жълтите павета. Участъкът до бул. “Васил Левски” и ул. “15 ноември”, ще е затворен за преминаване и автомобили до средата на септември.

Обходните маршрути за движение са през бул. “Васил Левски”, в посока бул. “Патриарх Евтимий”, бул. Ал. Дондуков”, бул. “Сливница” и ул. “Оборище”. Забранен е престоят на превозни средства на североизточната дъга на площад “Св. Александър Невски”, между улиците “Оборище” и “Дунав”.

Припомняме, че това е вторият опит за пренареждане на историческата настилка пред парламента. При първия те бяха размесетни , с огромни фуги и вълнисти неравности. Това налага реденето наново. Ремонтът се поема от фирмата изпълнител – „Трейс“.

Related Articles

Осигуриха средства за ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца

Служебният кабинет осигури необходимите 780 000 лева за основен ремонт на паметника на Христо Ботев във Враца. Правителственото решене е във връзка с писмо...

Българин декорира мост в Гьотеборг като „лего” играчка

Българският художник Христо Гелов, който от години се изявява на европейската арт сцена преобрази мост в Гьотеборг. Декорира го с елементи на лего игра....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ