8 C
Пловдив
четвъртък, февруари 29, 2024

Ремонт на ремонта на жълтите павета в София

Ето обходните маршрути за движение до средата на септември

От днес бул. “Цар Освободител пред Народното събрание е затворен заради поредния ремонт на ремонта на жълтите павета. Участъкът до бул. “Васил Левски” и ул. “15 ноември”, ще е затворен за преминаване и автомобили до средата на септември.

Обходните маршрути за движение са през бул. “Васил Левски”, в посока бул. “Патриарх Евтимий”, бул. Ал. Дондуков”, бул. “Сливница” и ул. “Оборище”. Забранен е престоят на превозни средства на североизточната дъга на площад “Св. Александър Невски”, между улиците “Оборище” и “Дунав”.

Припомняме, че това е вторият опит за пренареждане на историческата настилка пред парламента. При първия те бяха размесетни , с огромни фуги и вълнисти неравности. Това налага реденето наново. Ремонтът се поема от фирмата изпълнител – „Трейс“.

Related Articles

Реставрират хотел „Париж“- част от недвижимото културно наследство на София

Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде разрешение за строеж за реконструкция на сградата на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 30 и за реставрационно-консервационни...

Архитекти от курс „Шайо“ с изложба на проекти за опазване архитектурното наследство на Видин

Днес от 17 часа откриват изложбата „Ателие Видин“ в зала 1 на Съюза на архитектите в София. Нейни автори са възпитаниците на деветото издание...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ