2 C
Пловдив
неделя, декември 10, 2023

Приложение следи маршрута на Дядо Коледа за празниците

Как Дядо Коледа се подготвя за полета с магическата си шейна, как тръгва и какъв е маршрутът на околосветското му пътешествие за празника – всичко това може да бъде наблюдавано от малки и големи в реално време в Коледната нощ.

От 23:00 ч GMT на 23 декември и на празничния 24 декември всички, щe имат достъп до уебсайта на NORAD’s Santa Tracker или приложенията за Android или Apple, за да следят постоянно актуализиран поток от данни за местоположението на Дядо Коледа.

Уебсайтът предлага също разходка из селото на белобрадия старец на Северния полюс. Информацията е на осем езика: английски, френски, испански, немски, италиански, японски, португалски и китайски.

За да проследят потребителите пътя на Белобрадия старец трябва да отидат на уебсайта NORAD или да изтеглят приложението от Apple App Store или Google Play Store. Услугата вече е активна, така че родителите и децата могат да отброяват дните до старта на пътешествието на Дядо Коледа.

Related Articles

София: Завърши етап от реконструкцията на Централни хали

Емблематичните за София Централни хали ще отворят врати през пролетта на 2024 г., информират от чуждестранната верига, която придоби сградата и започна нейната реконструкция...

Реконструкцията на Дондуковата градина в Пловдив върви по план

Три фонтана, водна каскада, лапидариум, две детски площадки, осветление, пейки и нова растителност ще има в най-стария парк в града Ремонтът на Дондуковата в Пловдив...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ