12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Приложение следи маршрута на Дядо Коледа за празниците

Как Дядо Коледа се подготвя за полета с магическата си шейна, как тръгва и какъв е маршрутът на околосветското му пътешествие за празника – всичко това може да бъде наблюдавано от малки и големи в реално време в Коледната нощ.

От 23:00 ч GMT на 23 декември и на празничния 24 декември всички, щe имат достъп до уебсайта на NORAD’s Santa Tracker или приложенията за Android или Apple, за да следят постоянно актуализиран поток от данни за местоположението на Дядо Коледа.

Уебсайтът предлага също разходка из селото на белобрадия старец на Северния полюс. Информацията е на осем езика: английски, френски, испански, немски, италиански, японски, португалски и китайски.

За да проследят потребителите пътя на Белобрадия старец трябва да отидат на уебсайта NORAD или да изтеглят приложението от Apple App Store или Google Play Store. Услугата вече е активна, така че родителите и децата могат да отброяват дните до старта на пътешествието на Дядо Коледа.

Related Articles

Обсъждат концепцията за подобряване на транспортната свързаност в Софийска област

На 22 април в 3 общини на Софийска област ще се проведат срещи за подобряването на транспортната свързаност в региона. Обществените обсъждания на концепцията...

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ