25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

Премиерът Денков: Ще подкрепим изграждането на входа на Пловдив откъм Голямоконарско шосе

„Държавата ще подкрепи изграждането на входа на Пловдив откъм Голямоконарско шосе, за да няма задръствания всяка сутрин. Това са истинските проблеми на хората и бизнеса в града“. Това обяви министър-председателят акад. Николай Денков при посещението си в Пловдив днес.

Той направи първа копка на Завода за преработка на билки в града под тепетата. Преди това той бе на посещение в Тракия икономическа зона, където се срещна със собственици и мениджъри на компании в Зоната. Премиерът даде Тракия икономическа зона за пример на икономическо развитие.

Относно напрежението с енергетиците Денков коментира, че ги е поканил и те във всеки един момент могат да отидат и да обсъдят проблемите.

В рамките на посещението си в Пловдив премиерът ще вземе участие в конференцията „Регионални иновационни долини за биоикономика и хранителни системи“.

Related Articles

От 30 май: „Дни на енергийната ефективност и зелената енергия 2024“ в Бургас

От 30 май до 1 юни в Културен център „Морско казино” в Бургас и онлайн ще се проведе конференция „Дни на енергийната ефективност и...

Общините ще могат да станат бенефициенти за индустриални зони

Корекции в програма “Развитие на регионите” 2021-2027 е внесъл като предложение кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той анонсира какви програми за финансиране и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ