5 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

Премиерът Денков: Ще подкрепим изграждането на входа на Пловдив откъм Голямоконарско шосе

„Държавата ще подкрепи изграждането на входа на Пловдив откъм Голямоконарско шосе, за да няма задръствания всяка сутрин. Това са истинските проблеми на хората и бизнеса в града“. Това обяви министър-председателят акад. Николай Денков при посещението си в Пловдив днес.

Той направи първа копка на Завода за преработка на билки в града под тепетата. Преди това той бе на посещение в Тракия икономическа зона, където се срещна със собственици и мениджъри на компании в Зоната. Премиерът даде Тракия икономическа зона за пример на икономическо развитие.

Относно напрежението с енергетиците Денков коментира, че ги е поканил и те във всеки един момент могат да отидат и да обсъдят проблемите.

В рамките на посещението си в Пловдив премиерът ще вземе участие в конференцията „Регионални иновационни долини за биоикономика и хранителни системи“.

Related Articles

Банките вдигнаха двойно лихвите по депозити

Кредитите за жилище продължават да са атрактивни Лихвите по депозити вече са двойни на тези от преди една година. През октомври миналата година средната лихва...

Изследват с томограф дърветата в Пловдив

Маркират опасните за санитарна сеч След снежната буря, която връхлетя Пловдив шест бригади от ОП „Градини и паркове” работят още за отстраняване на падналите дървета....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ