18 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

През август: Монтират козирката на северната трибуна на Колежа в Пловдив

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов обяви подробности за втория етап от строителството на съоръжението. Монтирането на козирката на северната трибуна ще започне в края на август, а малко след това ще започна и монтирането на козирката на южната трибуна. Целта е стадионът да бъде завършен напълно и да получи 4-та категория на УЕФА.

Ето какво обяви Филипов:

Относно стадион „Христо Ботев“, строителството върви с пълна сила, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, така и по цялостното завършване с покрита козирка и фасада. В края на август ще започнем монтирането на козирката на Северната трибуна, а малко след това и на Южната трибуна.

Имаме подписани договори с две фирми, които ще работят паралелно по двете трибуни. Целият план е направен така, че строителните дейности да не възпрепятстват мачовете на Ботев в efbet Лига.

………………………………………………………………………………….

Related Articles

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...

Представят обновените музеи – РИМ и РЕМО „Етър“ в Габрово

Представяне на реализираните дейности по обновяването на Регионалния исторически музей и на етнографския музей на открито „Етър“ ще се проведе в понеделник, 15 април...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ