25 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

През август: Монтират козирката на северната трибуна на Колежа в Пловдив

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов обяви подробности за втория етап от строителството на съоръжението. Монтирането на козирката на северната трибуна ще започне в края на август, а малко след това ще започна и монтирането на козирката на южната трибуна. Целта е стадионът да бъде завършен напълно и да получи 4-та категория на УЕФА.

Ето какво обяви Филипов:

Относно стадион „Христо Ботев“, строителството върви с пълна сила, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, така и по цялостното завършване с покрита козирка и фасада. В края на август ще започнем монтирането на козирката на Северната трибуна, а малко след това и на Южната трибуна.

Имаме подписани договори с две фирми, които ще работят паралелно по двете трибуни. Целият план е направен така, че строителните дейности да не възпрепятстват мачовете на Ботев в efbet Лига.

………………………………………………………………………………….

Related Articles

Решено: Община Минерални бани събаря недовършения Културен дом

От община Минерални бани, хасковска област информират, че е взето решение недовършената сграда за Културен дом да бъде разрушена. Строителството на сградата е започнато...

Столична галерия показва „Дом Мечта“

Артисти откриват пресечната точка между изкуство и дизайн "Домът мечта“ представя съжителството на изкуство и дизайн под един покрив. Експозицията в галерия „КО-ОП“ е от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ