17 C
Пловдив
събота, юни 10, 2023

Представят първата и единствена нулевоенергийна каравана в България

На 29 март от 13:00 ч. Център за енергийна ефективност „ЕнЕфект“ ще представи първата нулевоенергийна каравана в България. Събитието е в рамките на дните на нулевоенергийните сгради на Архитектурно-строителна седмица 2023 в Интер Експо Център в София.

По време на представянето на караваната експерти ще демонстрират задължителните параметри на една пасивна къща. Те ще дадат възможност на гостите да се запознаят с принципите на строителството на нулевоенергийни сгради чрез специално създадени за демонстрационни макети.

„Енергийна ефективност и употребата на възобновяеми източници в строителния процес. Възможности за финансиране“ е другото събитие по темата, което ще се проведе същия ден. То е организирано от Камарата на строителите в България.

Related Articles

Издадоха преведен от немски език „Наръчник по Каменоделство / Оперативно зидарство“

Това е второ подобрено и допълнено издание на оригинала от 1912 година от Лайпциг, Германия "Наръчник по Каменоделство / Оперативно зидарство" е издание по повод...

Николай Нанков: Шишков залага цъкаща бомба в санирането

Семействата в 52 блока ще са „наказани“ - проектите им няма да бъдат финализирани Липсата на добри управленски решения на служебната власт залага „цъкаща бомба“...
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ