29 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Представят проекта за развитие на Дунавски индустриален парк

Община Свищов организира публично представяне на проекта за развитие на Дунавски индустриален технологичен парк. Събитието ще се състои на 11 септември 2023 г. (понеделник) от 17.00 ч., в салона на читалището в града.

Участие в представянето на дейностите по проекта ще вземат кметът Генчо Генчев и част от екипа по разработването му: Йорданка Димитрова – ръководител, Светослав Кьосев – зам.-председател на Двустранната търговска камара България – Румъния, Ивайло Асенов, Бойко Милев, проф. д-р инж. Фантина Рангелова. Специално за случая се очаква да пристигне и президентът на турската компания IDEArc Емрах Ердем Озлу.

Срещата има за цел да запознае широката общественост с приключилите до момента дейности, свързани с подготовката на стратегически документи, осъществени партньорства, реализирани процедури, както и предстоящите планове по изграждането на индустриалната зона до самото й финализиране.

Ще бъде представена и 3D визуализация на Индустриалния парк, разработена от международен екип – български и турски специалисти, лидери в проектирането и изграждането на подобни проекти.

Срещата ще бъде отворена за граждани и медии, желаещите да получат повече информация.

Related Articles

Изграждат нов пешеходен мост над р.Струма в Перник

Започна строителството на новия пешеходен мост над река Струма на ул. "Св. св. Кирил и Методий" при кварталите „Димова махала“ и „Хумни дол“. В...

Обсъждат финално проектите от конкурса за реновиране на зала 1 в Дома на архитекта в София

Съюзът на архитектите в България провежда конкурс за концепция за художествено-пространствено оформление на зала 1 в Централния дом на архитекта на ул. "Кракра" 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ