27 C
Пловдив
петък, юни 14, 2024

По „Красива България“: Община Банско обнови сградата на поликлиниката

С помощта на Проект „Красива България“, Община Банско обнови сградата на поликлиниката в града.

Извършени са дейности, като ремонт на покрива и покривна топлоизолация, поставяне на топлоизолация на фасади, минерална мазилка и подмяна на дограмата, нова, втора рампа за инвалиди. Напълно бяха ремонтирани четири санитарно-хигиенни помещения, изградени са и нови парко места до поликлиниката.

Строително-ремонтните дейности върху сградата на поликлиниката в гр. Банско, целят повишаване енергийната ефективност на заведението, подобряване на достъпността от хора с двигателни затруднения и санитарно-битовите условия.

Стойността на проекта възлиза на 195 933,97 лв. без ДДС. Той се съфинансира с равни дялове от Община Банско и по програмата на Министерство на труда и социалната политика – проект „Красива България“.

Related Articles

Изграждат съвременен младежки център в Пещера

В Пещера започна строителството на Младежки център. Целта е да се създаде модерна и достъпна инфраструктура, отговаряща на нуждите и интересите на младите хора...

Екстремен велопарк и детски полигон в обновения габровски парк „Баждар“

Най-големият вътрешноградски парк в Габрово – „Баждар“ ще бъде зона за отдих, спорт и забавления. До края на месец юни се очаква да бъде...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ