4 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

По „Красива България“: Община Банско обнови сградата на поликлиниката

С помощта на Проект „Красива България“, Община Банско обнови сградата на поликлиниката в града.

Извършени са дейности, като ремонт на покрива и покривна топлоизолация, поставяне на топлоизолация на фасади, минерална мазилка и подмяна на дограмата, нова, втора рампа за инвалиди. Напълно бяха ремонтирани четири санитарно-хигиенни помещения, изградени са и нови парко места до поликлиниката.

Строително-ремонтните дейности върху сградата на поликлиниката в гр. Банско, целят повишаване енергийната ефективност на заведението, подобряване на достъпността от хора с двигателни затруднения и санитарно-битовите условия.

Стойността на проекта възлиза на 195 933,97 лв. без ДДС. Той се съфинансира с равни дялове от Община Банско и по програмата на Министерство на труда и социалната политика – проект „Красива България“.

Related Articles

Изграждат пречиствателна станция за отпадъчни води в Петрич

Управителният съвет на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) одобри поетапно финансиране за изграждането на стратегически за Петрич обект...

Напролет започва реконструкция на пречиствателната станция на „Ясна поляна“

Дългоочакваната реконструкция на пречиствателната станция на язовир "Ясна поляна", който захранва с вода повечето общини по Южното Черноморие, ще започне до началото на април....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ