23 C
Пловдив
неделя, септември 24, 2023

Построиха Сватбен дом в село Зърнево

Дом за сватбени тържества има вече в с. Зърнево, община Тервел. Тя е с капацитет 600 души, има зона за ритуала, салон за тържества, стая за подготовка на младоженците, както и външна покрита зона за барбекю.

За построяването на сградата по искане на жителите и кмета на селото бяха отпуснати средства с постановление на Министерския съвет през 2020г. Обособено бе място за строежа в зоната, в която през 2013г. вече беше построено читалището.

Дейностите по построяване на ритуалния дом започнаха в началото на 2021г. С обществена поръчка бе избран изпълнител – дружеството „Прогрес-99“ ООД-Добрич.

С обществени поръчки бяха избрани и фирмите за изработката на мебелното оборудване на сградата, както и доставчиците на необходимата техника.

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ