20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Поставят нова настилка на площада в Брестовица

На финалната права е първият етап от ремонта на площада и парка в пловдивското село Брестовица. Работници на фирмата изпълнител отстраняват последните участъци от старата тротоарна настилка и поставят новите плочки, констатираха инспектиращите от Община Родопи.

Строителните планове предвиждат цялостна подмяна на площадната настилка, ново озеленяване, както и изграждане на напоителна система. Проектът за нова визия на площада включва още водна каскада и лятно кино със сцена. Допълнително ще бъдат изградени нова детска площадка и площадка за домашни любимци. Ще бъде обновена и съществуващата обществена тоалетна.

На площада пред читалището е изложен подробният проект за ремонта и обновяването на района и всеки един жител на Брестовица може да се запознае с него.

Related Articles

Изграждат преносен газопровод от Дупница до Перник

Предстои изграждането на преносен газопровод от Дупница до Перник с дължина около 53 километра, съобщават от "Булгартрансгаз". Ще се реализира вертикален газов коридор чрез изграждане...

БНБ препоръчва: Банките да затегнат отпускането на ипотечни кредити

БНБ отчита увеличение при отпускането на кредити, обезпечени с жилищни недвижими имоти и в тази връзка разпореди на банките да вземат допълнителни мерки за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ