13 C
Пловдив
сряда, ноември 29, 2023

Поставят нова настилка на площада в Брестовица

На финалната права е първият етап от ремонта на площада и парка в пловдивското село Брестовица. Работници на фирмата изпълнител отстраняват последните участъци от старата тротоарна настилка и поставят новите плочки, констатираха инспектиращите от Община Родопи.

Строителните планове предвиждат цялостна подмяна на площадната настилка, ново озеленяване, както и изграждане на напоителна система. Проектът за нова визия на площада включва още водна каскада и лятно кино със сцена. Допълнително ще бъдат изградени нова детска площадка и площадка за домашни любимци. Ще бъде обновена и съществуващата обществена тоалетна.

На площада пред читалището е изложен подробният проект за ремонта и обновяването на района и всеки един жител на Брестовица може да се запознае с него.

Related Articles

Дигитализирането на 100-те туристически обекта с първо отличие

Проектът за дигитализирането на 100-те национални туристически обектаl беше отличен за приноса си в развитието на интелигентния туризъм в страната. Само три месеца след...

Нови и по-екологични автомобили събират сметта в Сливен

Дванадесет модерни машини сменят старите автомобили за сметосъбиране в Сливен. Специализираните коли са със съвременно оборудване, електронно управление и притежават евростандарт 6. Те са...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ