29 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Поморие: Одобриха проекта за строеж на многофункционална спортна зала

С приемането на държавния бюджет за годината е одобрен проект на Община Поморие за изграждане на мнофункционална спортна зала.

„Къде ще бъде построена тази спортна зала е решение, което ще бъде взето съвместно с поморийци. Щом приключим с проучванията на отделните терени, ще инициираме и обществено обсъждане“, коментират от администрацията в морския град. Единият вариант е на мястото на изгорелия храм „Света Богородица“, където вече са предприети прединвестиционни проучвания. Паралелно с това се проучват и още няколко терена, подходящи за изграждане на подобен спортен обект.

По отношение на другия проект за спортна база – Арена „Чайка“, остава решението строителството да е в района на бившата жп гара в Поморие.

Снимка: Община Поморие

Related Articles

Започва ремонт на 140 спирки на градския транспорт във Варна

Община Варна започва обновяване на 140 спирки на градския транспорт. Дейностите включват почистване, измиване и отстраняване на счупени покрития на спиркозаслоните, информират от администрацията...

Безплатно: Събират опасни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Кампания за безвъзмездно предаване на опасни отпадъци организира кметството в Асеновград, съобщават от администрацията. Акцията ще се проведе тази събота – 15 юни, от 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ