15 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Поморие: Одобриха проекта за строеж на многофункционална спортна зала

С приемането на държавния бюджет за годината е одобрен проект на Община Поморие за изграждане на мнофункционална спортна зала.

„Къде ще бъде построена тази спортна зала е решение, което ще бъде взето съвместно с поморийци. Щом приключим с проучванията на отделните терени, ще инициираме и обществено обсъждане“, коментират от администрацията в морския град. Единият вариант е на мястото на изгорелия храм „Света Богородица“, където вече са предприети прединвестиционни проучвания. Паралелно с това се проучват и още няколко терена, подходящи за изграждане на подобен спортен обект.

По отношение на другия проект за спортна база – Арена „Чайка“, остава решението строителството да е в района на бившата жп гара в Поморие.

Снимка: Община Поморие

Related Articles

Болница за източно лечение ще строят в Сапарева баня

Проектирането е възложено на Amfion Architecture Studio Здравен болничен център за корейска медицина се планира да бъде изграден в община Сапарева баня, информират от администрацията....

Предложение: Безплатно саниране за всички блокове от резервния списък

Депутати искат правителството да осигури санирането на близо 2200 сгради от резервния списък, за които не стигнаха средства за обновяване по Националния план за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ