8 C
Пловдив
петък, март 1, 2024

Полицията ще осигурява безопасността на движението в района на “Кръстова гора”

По повод честването на християнския празник Кръстовден се очаква голям пътникопоток към манастирския комплекс “Кръстова гора – Св. Троица” на територията на Община Лъки. В тази връзка от ОДМВР – Пловдив предупреждават, че на 13 и 14 септември са възможни значителни затруднения на движението на моторни превозни средства в района.

От страна на Полицията са предприети необходимите мерки за обезпечаване на обществения ред и недопускане на пътни произшествия и инциденти по време на празничните дни. Ангажимент в охраната имат служители от РУ-Асеновград и от моторизирано звено „Сигма“ към сектор „Специализирани полицейски сили“.

Призовават са водачите на автомобили да бъдат търпеливи и да изпълняват стриктно разпорежданията на полицейските служители, за да се избягват необосновани затруднения на трафика по посочения маршрут.

Related Articles

До 50 млн. лв. държавна помощ за транспортния бранш

Транспортните предприятия ще получат до 50 млн. лв. държавна помощ. Тя е по мярката „Помощ в подкрепа на разходи за стабилизиране на транспортния отрасъл...

Представят за обществено обсъждане 12 проекта за развитие на Варна

„Варна - град отворен към морето, културен, туристически, образователен и здравен център, с грижа за хората и двигател на устойчивото развитие на Североизточен регион“...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ