27 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

Полицията ще осигурява безопасността на движението в района на “Кръстова гора”

По повод честването на християнския празник Кръстовден се очаква голям пътникопоток към манастирския комплекс “Кръстова гора – Св. Троица” на територията на Община Лъки. В тази връзка от ОДМВР – Пловдив предупреждават, че на 13 и 14 септември са възможни значителни затруднения на движението на моторни превозни средства в района.

От страна на Полицията са предприети необходимите мерки за обезпечаване на обществения ред и недопускане на пътни произшествия и инциденти по време на празничните дни. Ангажимент в охраната имат служители от РУ-Асеновград и от моторизирано звено „Сигма“ към сектор „Специализирани полицейски сили“.

Призовават са водачите на автомобили да бъдат търпеливи и да изпълняват стриктно разпорежданията на полицейските служители, за да се избягват необосновани затруднения на трафика по посочения маршрут.

Related Articles

Община Стара Загора готова да обезщети собствениците на земи в парк „Бедечка“

Желанието на администрацията е местността да бъде запазена като зелена територия за отдих и рекреация в града Имаме готовност за обезщетяване на собствениците на земи...

Скоро: 18 нови трамвая ще возят пътниците в София

Столичната община обяви търг за нови трамваи. Мотрисите ще обслужват линиите 20 и 22 и ще бъдат с всички удобства за пътниците - климатик,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ