24 C
Пловдив
вторник, октомври 3, 2023

Пловдив: Комисията издаде Акт 16 на „Колежа“

Пловдивският стадион „Христо Ботев“ получи Акт 16 днес. След инспекцията на комисията от ДНСК се очаква всеки момент да бъде издадено и разрешението за ползване на „Колежа“.

„Мачът на завръщането“ срещу Левски, както го наричат всички в Пловдив е от 20:00 часа на 29 април. След като е минал предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК и с дългоочакваният Акт 16 няма пречка съоръжението да бъде въведено в експлоатация.

„Довършени са скай-боксовете за ВИП-посетителите. Предстои също да бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна „Изток“, за да бъде всичко готово за завръщането на отбора на „канарчетата“ в техния футболен дом“, коментира строителят на обекта Илиян Филипов.

Related Articles

Община Балчик изгражда спортни обекти чрез местни инициативни групи

До края на годината Община Балчик ще изпълни втора част от проекта за изграждане на Спортен комплекс „Балик“, финансиран по Програмата за морско дело...

Европейска нощ на учените SEARCH се провежда в над 30 локации в България

“Европейска нощ на учените SEARCH 2023” ще се проведе на 29 септември на повече от 30 локации в цялата страна – Асеновград, Белоградчик, Бургас,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ