12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Пловдив: Комисията издаде Акт 16 на „Колежа“

Пловдивският стадион „Христо Ботев“ получи Акт 16 днес. След инспекцията на комисията от ДНСК се очаква всеки момент да бъде издадено и разрешението за ползване на „Колежа“.

„Мачът на завръщането“ срещу Левски, както го наричат всички в Пловдив е от 20:00 часа на 29 април. След като е минал предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК и с дългоочакваният Акт 16 няма пречка съоръжението да бъде въведено в експлоатация.

„Довършени са скай-боксовете за ВИП-посетителите. Предстои също да бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна „Изток“, за да бъде всичко готово за завръщането на отбора на „канарчетата“ в техния футболен дом“, коментира строителят на обекта Илиян Филипов.

Related Articles

Нова детска градина в кв. „Малинова долина“ в София отвори врати

Започнаха заниманията на децата в четири групи в новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София. Тя е реализирана върху общински имот с...

Лекции, работилници и конкурси в Седмицата на ландшафтната архитектура

започва на 22 април в Лесотехническия университет в София, информират организаторите. Програмата е богата и включва различни тематични активности. Предизвикателство за студентите е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ