24 C
Пловдив
понеделник, юли 22, 2024

Пловдив: Комисията издаде Акт 16 на „Колежа“

Пловдивският стадион „Христо Ботев“ получи Акт 16 днес. След инспекцията на комисията от ДНСК се очаква всеки момент да бъде издадено и разрешението за ползване на „Колежа“.

„Мачът на завръщането“ срещу Левски, както го наричат всички в Пловдив е от 20:00 часа на 29 април. След като е минал предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК и с дългоочакваният Акт 16 няма пречка съоръжението да бъде въведено в експлоатация.

„Довършени са скай-боксовете за ВИП-посетителите. Предстои също да бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна „Изток“, за да бъде всичко готово за завръщането на отбора на „канарчетата“ в техния футболен дом“, коментира строителят на обекта Илиян Филипов.

Related Articles

Нова програма за осигуряване на достъпна архитектурна среда в Русе

С решение на Общинския съвет в Русе бе приета новата програма за осигуряване на достъпна архитектурна среда в града за периода 2024-2027 г. Тя...

Археологическо лято 2024 на крепостта Ряховец край Горна Оряховица

С проучване на обект „Средновековен некропол и селище в източното подградие на Ряховец“ е сложено началото на археологическия сезон в община Горна Оряховица. Обектът...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ