16 C
Пловдив
неделя, февруари 25, 2024

Пловдив: Започва среща на големите автобусни превозвачи на България и Турция

Стартира форум на големите автобусни превозвачи на България и Турция в Пловдив. Международната среща между Камарата на автобусните превозвачи – България и Международен съюз за автомобилен превоз на пътници /IPRU/ – Турция и Турската автобусна федерация /TOFED/ ще се проведе в хотел “Рамада Пловдив Тримонциум“.

Ще бъдат разисквани „горещи“ проблеми на турските и българските автобусни превозвачи, включително катастрофи, претенции за обезщетения, правна помощ и др. Ще бъдат обсъдени възможности за решения и взаимно сътрудничество, както и подпомагане в случаи на спешна реакция при проблемни ситуации в България и Турция.

На международния форум ще бъдат обсъдени възможности за изграждане на дългосрочни и успешни двустранни контакти, обсъждане на съвместни проекти, предложения и насоки за взаимопомощ.

В двете международни организации освен бизнесмени членуват и адвокати, които предоставят правна помощ по граждански и наказателноправни казуси, свързани с автобусния транспорт.

Камарата на автобусните превозвачи е независима браншова организация, създадена през 2019г.

Related Articles

Архитекти от курс „Шайо“ с изложба на проекти за опазване архитектурното наследство на Видин

Днес от 17 часа откриват изложбата „Ателие Видин“ в зала 1 на Съюза на архитектите в София. Нейни автори са възпитаниците на деветото издание...

Община Троян с 4 нови проекта

Община Троян подготвя четири нови проекта за включване в Инвестиционната програма за 2024 г. Това са предложенията за изграждане на трасе за писта за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ