15 C
Пловдив
неделя, май 19, 2024

Панаирът в Пловдив домакин на изложенията „Природа, лов, риболов“ и „Цветна пролет“

Кулинарни демонстрации с дивечово месо ще прави за публиката шеф Ути Бъчваров

В сряда ще бъдат открити две от най-зелените и цветни изложби от календара на Международен панаир Пловдив. „Природа, лов, риболов“ и „Цветна пролет“ са обединени в общата концепция за семейството и природата, за свободното време и хобито, за срещата на дивата с облагородената екосреда. Те ще се проведат от 22 до 26 март 2023 г. в панаирното градче.

Изложеният ще представят всички браншове, свързани с ловния, риболовния и алтернативния туризъм. Участват водещи компании с богата гама от продукти и услуги. Световни брандове представят артикули за спинингов риболов, речен и морски риболов, фидер риболов и много други рибарски принадлежности. Къмпинг оборудване, ловно облекло и аксесоари за лов също ще бъдат презентирани. На 27-ото издание на „Природа, лов, риболов“ ще бъдат показани последни модели лодки за риболов и ловни джипове. Атракциите с древни ловни техники, конна езда и стрелба с лък също са част от програмата. Изложението стартира с гозбите на Ути Бъчваров, който ще приготви майсторски дивечово месо.

Екоакценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели, паркове и градини ще представи пък цветното изложение в Пловдив. В специализираната изложба участват всички браншове с новостите във флористиката, озеленяването и ландшафтната архитектура.

Related Articles

Русе ще има нов парк

Проект за изграждането на нова зелена зона спечели община Русе. Той предвижда изграждането на парк в кв. „Здравец-Изток“ върху общински имот на бул. „Липник“...

Общински паркинг с търговска зона изграждат в Асеновград

Kметът на Асеновград д-р Христо Грудев даде началото на дългоочаквания ремонт в бившия Търговски център в града. Предвижда се подплощадното ниво да бъде разделено...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ