25 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

От ноември: Летим от Пловдив до Манчестър

Нов полет тръгва от летище Пловдив. Линията Пловдив – Манчестър ще се изпълнява от ноември до март поне през следващите три години. Продажбата на билети за новата дестинация ще започне през месец юли.

Към момента от Летище Пловдив се изпълняват 18 полета. Има заявка за летния чартър за около 200 полета допълнително освен редовните авиолинии.

Ръководството на летище Пловдив отчита чувствително увеличение на броя на полетите за последната една година. Ръст има и в приходите, и в броя на рекламодателите, а инфраструктурата е подобрена.

Разкритите през последната една година нови полети с авиокомпания Pegasus Airlines осигуряват връзка за пътуващите с още над сто дестинации през Истанбул. Осигурени са полети и от Израел, които се изпълняват от Аркиа.

Related Articles

Община Балчик изгражда спортни обекти чрез местни инициативни групи

До края на годината Община Балчик ще изпълни втора част от проекта за изграждане на Спортен комплекс „Балик“, финансиран по Програмата за морско дело...

Нови 42 обекта в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство

42 нови обекта на световното наследство бяха обявени от ЮНЕСКО на среща в Рияд, Саудитска Арабия. Сред новите локации са 33 археологически обекта и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ