15 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

От ноември: Летим от Пловдив до Манчестър

Нов полет тръгва от летище Пловдив. Линията Пловдив – Манчестър ще се изпълнява от ноември до март поне през следващите три години. Продажбата на билети за новата дестинация ще започне през месец юли.

Към момента от Летище Пловдив се изпълняват 18 полета. Има заявка за летния чартър за около 200 полета допълнително освен редовните авиолинии.

Ръководството на летище Пловдив отчита чувствително увеличение на броя на полетите за последната една година. Ръст има и в приходите, и в броя на рекламодателите, а инфраструктурата е подобрена.

Разкритите през последната една година нови полети с авиокомпания Pegasus Airlines осигуряват връзка за пътуващите с още над сто дестинации през Истанбул. Осигурени са полети и от Израел, които се изпълняват от Аркиа.

Related Articles

Предложение: Безплатно саниране за всички блокове от резервния списък

Депутати искат правителството да осигури санирането на близо 2200 сгради от резервния списък, за които не стигнаха средства за обновяване по Националния план за...

Сливат НАП и Митниците в единна приходна агенция

Министерството на финансите започва работа по създаване на единна приходна агенция. Предвижда се тя да обедини Националната агенция за приходите и Агенция "Митници". Във връзка...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ