27 C
Пловдив
петък, юни 14, 2024

От ноември: Летим от Пловдив до Манчестър

Нов полет тръгва от летище Пловдив. Линията Пловдив – Манчестър ще се изпълнява от ноември до март поне през следващите три години. Продажбата на билети за новата дестинация ще започне през месец юли.

Към момента от Летище Пловдив се изпълняват 18 полета. Има заявка за летния чартър за около 200 полета допълнително освен редовните авиолинии.

Ръководството на летище Пловдив отчита чувствително увеличение на броя на полетите за последната една година. Ръст има и в приходите, и в броя на рекламодателите, а инфраструктурата е подобрена.

Разкритите през последната една година нови полети с авиокомпания Pegasus Airlines осигуряват връзка за пътуващите с още над сто дестинации през Истанбул. Осигурени са полети и от Израел, които се изпълняват от Аркиа.

Related Articles

Започва ремонт на 140 спирки на градския транспорт във Варна

Община Варна започва обновяване на 140 спирки на градския транспорт. Дейностите включват почистване, измиване и отстраняване на счупени покрития на спиркозаслоните, информират от администрацията...

Изграждат нов пешеходен мост над р.Струма в Перник

Започна строителството на новия пешеходен мост над река Струма на ул. "Св. св. Кирил и Методий" при кварталите „Димова махала“ и „Хумни дол“. В...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ