22 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Община Ситово ремонтира две читалища

След близо 4-месечно забавяне стартираха ремонтните дейности по сградата на НЧ „Стефан Караджа – 1963 г.“ в с. Любен, съобщиха от общинската администрация.

Причина за закъснението бе обжалване на решението за избор на изпълнител към обществената поръчка с предмет: „Основен ремонт на обекти от капиталовата програма на Община Ситово по обособени позиции“.

Проектът ще се изпълни в два етапа. Първоначално ще се направи основен ремонт на покрива и саниране на сградата. Предвидената изолация ще бъде с дебелина 10 см. Вторият етап от изпълнението на проекта предвижда изграждане на рампа за осигуряване на достъпна среда и внедряване на мерки за енергийна ефективност.

До броени дни ще стартират и ремонтните дейности по сградата на НЧ „Христо Смирненски – 1940 г.“ в с. Ситово. Обектите са част от капиталовата програма на Общината.

Related Articles

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са "Киряков Архитекти" Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на...

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ