Община Бургас разширява електронните си услуги за граждани

0

Община Бургас разширява електронните си услуги за граждани с въвеждането на платформата eGIS. Новото специализирано уеб приложение прави възможно предоставянето на данни от географската информационна система (ГИС) на града чрез отдалечен достъп.

Регистрираните потребители ще имат достъп до динамични карти на Бургас с интегрирани данни от действащия регулационен и застроителен план, данни от смарт системи на града и друга специализирана информация. А така също и възможност за заявяване на различни електронни услуги, свързани с тези данни. Заявките се изпълняват автоматично, онлайн, без нужда от отиване на гише.

Приложението е в процес на разработване и базите с данни са в процес на запълване. Ако към момента на търсене не намерите информация за определен обект, обърнете се директно със запитване към експертите ни, съветват от Община Бургас.

В момента системата е в тестови период. През това време предоставяните електронни услуги са безплатни. След изтичане на тестовия период, те ще станат платени.

За използването на услугите се изисква индивидуална регистрация на профил в системата.

След успешно попълване на регистрационната форма, потребителят получава линк на въведения от него имейл адрес, с който се верифицира регистрацията и се потвърждава активирането на профила с възможност за достъп до услугите. При активация на профила ще има възможност да ползвате безплатни услуги, както и платени такива, по цени, описани в Тарифата за услуги на Община Бургас

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си