13 C
Пловдив
неделя, април 21, 2024

Обучение за преподаване на кръгови модели в строителството

Безплатно обучение за преподаване на кръгови модели в строителството ще се проведе на 10 и 17 ноември в Центъра за знания по енергийна ефективност в УАСГ.

Целта на курса е да запознае участниците с ключовата роля на кръговата икономика в строителството, като очертае необходими практики за устойчивото и ресурсноефективно строителство.

В рамките на обучението курсистите ще се запознаят с квалификационната рамка за кръгови умения в строителството, разработена в проекта BUS-GoCircular, като решение и инструмент за подготовка и оценяване на знанията и уменията в строителния сектор.

Ще научат за различни средства и възможности за развитие на кръгови знания и умения в строителството. Ще могат да разпознаят потенциала за директно приложение на новопридобитите знания в съществуващи програми за обучение.

Лектори на събитието ще бъдат Ина Иванова от ЕнЕфект и проф. Фантина Рангелова от УАСГ.

Related Articles

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...

Първа копка на водопровод в Дълго поле

Строителната програма на община Калояново е за над 6 млн. лева Първа копка на водопровод на ул. "2-ра" в село Дълго поле направиха кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ