5 C
Пловдив
неделя, декември 3, 2023

Обучение за преподаване на кръгови модели в строителството

Безплатно обучение за преподаване на кръгови модели в строителството ще се проведе на 10 и 17 ноември в Центъра за знания по енергийна ефективност в УАСГ.

Целта на курса е да запознае участниците с ключовата роля на кръговата икономика в строителството, като очертае необходими практики за устойчивото и ресурсноефективно строителство.

В рамките на обучението курсистите ще се запознаят с квалификационната рамка за кръгови умения в строителството, разработена в проекта BUS-GoCircular, като решение и инструмент за подготовка и оценяване на знанията и уменията в строителния сектор.

Ще научат за различни средства и възможности за развитие на кръгови знания и умения в строителството. Ще могат да разпознаят потенциала за директно приложение на новопридобитите знания в съществуващи програми за обучение.

Лектори на събитието ще бъдат Ина Иванова от ЕнЕфект и проф. Фантина Рангелова от УАСГ.

Related Articles

ВАС реши: Двуседалковият лифт „Драгалевци“ на Витоша да бъде ремонтиран

След две съдебни инстанции усилията на Столична община за възстановяване на кабинковите и въжени линии на територията на Природен парк „Витоша“ се увенчава с...

Светило в областта на недвижимото културно наследство с лекция в София

Проф. Йорг Хаспел е част от екипа на „Проект Бузлуджа“ На 29 ноември от 18:15 часа в Регионалния исторически музей - София проф. Йорг Хаспел...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ