13 C
Пловдив
сряда, ноември 29, 2023

На 16 и 17 септември в София ще се проведе строителен фестивал

Строителен фестивал за производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство, организира BAU Academy на 16и17 септември, по повод Деня на София.

На СТРОЙ ФЕСТ над 40 български и чуждестранни компании ще представят най-новите си продукти, машини и строителни технологии. Акцентите са върху техническото и практическото представяне на технологиите под формата на изложени системни решения, изпитателни и монтажни демонстрации, интерактивности, насочени към инсталатори, инвеститори и строители, архитекти, проектанти, дистрибутори и крайни клиенти, които оборудват функционални и енергоефективни жилища и обекти. На строителния форум ще бъдат представени:

Ефективни, природосъобразни решения за външни стени; керамични блокове с подобрени топлоизолационни свойства; цялостни решения за външни вентилируми фасади и интериорни обшивки; специални хидроизолации за фасади и прозорци; най-новото поколение прозоречни решения в сферата на PVC и алуминиевата дограма; външни ролетни и хоризонтални щори; интериорни дизайнерски покрития; решения за покрива; голямоформатна керемида и покривни прозорци; защита на бордове на плосък и скатев покрив; висококачествени аксесоари за сухо строителство, топлоизолации, скрепителни елементи за тежки конструкции и машини; електроинструменти, иновативни решения за индустрията, подготвени за най-големи натоварвания; предложения за отводняване на сгради, жилищни, обществени и промишлени обекти; канализационни съоръжения и системи, помпени и пречиствателни станции и други.

Related Articles

60 нови електробуса се включват в транспортната схема на Варна

60 нови електрически автобуса ще се включат в обслужването на линиите по обществения градски транспорт във Варна. Заедно с автобусите са доставени и 60...

Домът на учителя в Русе става Международен младежки център

Реставрация на сградата ще промени и облика на главната пешеходна улица в Русе Община Русе получи покана за сключване на договор за изграждане на Международен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ