36 C
Пловдив
събота, юли 13, 2024

КСБ с форум в рамките на Архитектурно-строителната седмица

Председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев ще открие форумът „Възможности и перспективи пред компаниите от сектор „Строителство“. Той се организира от браншовата организация в рамките на започващата на 3 април в София Архитектурно-строителна седмица. Форумът ще се проведе от 13.30 ч. в Изложбена зала 1 на Интер Експо Център, веднага след официалното откриване на изложението.

Форумът е разделен на три панела: „Дигитализация на строителния сектор“, „Иновации и развитие на нови технологии“ и „Енергийна ефективност“.

В програмата е включено представяне на „ЕЦИХ в сектор строителство“ с лектор Мария Накова – ръководител на Европейски цифров иновационен хъб в сектор строителство. Сред темите са и „Изкуствен интелект в строителството: Пътят към устойчивост и ефективност чрез иновации за МСП по проект „AIRISE“, „Въвеждане на иновативни решения и достъп до финансиране“, „Нови строителни материали – стандартизация и практическо приложение“ и др.

Related Articles

Скоро: 18 нови трамвая ще возят пътниците в София

Столичната община обяви търг за нови трамваи. Мотрисите ще обслужват линиите 20 и 22 и ще бъдат с всички удобства за пътниците - климатик,...

Ремонтът на Дунав мост върви по план

В ход е планираният ремонт на Дунав мост. Както бяха направени предварителните разчети за месеца строителните работи се изпълняват без спиране на движението, а...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ