32 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

Конференция: „Технологии и услуги за управление на водите в България“

На 5 декември (вторник) 2023 г. от 9:00 до 16:30 ч. в Гранд Хотел София, зала София, ул. Гурко 1, ще се проведе конференция с български и германски експерти на тема „Технологии и услуги за управление на водите в България“.

На събитието ще бъдат дискутирани възможностите за финансиране в сферата на управление на водите в България, правната рамка, стратегии и насоки за развитие, състояние на водните технологии в Германия. На 6 декември в зала Триадица 2 ще се проведат индивидуални срещи-разговори с български фирми, общини и организации, проявяващи интерес към партньорство с германските компании.

Организатори на събитието са Германо-Българската индустриално-търговска камара и германската консултантска фирма em&s GmbH. Основните цели са създаване на бизнес-контакти, както и задълбочаване на съществуващите търговски и партньорски отношения с български предприятия в секторa.

Проектът се провежда в рамките на експортна инициатива „Околна среда“ на германското Федерално министерство на икономиката и опазването на климата (BMWK).

Related Articles

Стартира международен конкурс за регенерация на индустриална зона в Румъния

Орденът на архитектите в Румъния (OAR), с подкрепата на Регионални камари Брашов, Ковасна, Харгита и Община Брашов, обявяват Международен конкурс за дизайн „RULMENTUL, BRAȘOV“....

Община Разград изгражда нов атракционен парк

Община Разград планира изграждането на нов атракционен парк с велоалеи. Той ще бъде разположени в местността Голак на площ от 5623 кв.м и с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ